Новини

Понад 500 дерев в одному будинку. Подружжя з Німеччини встановили світовий рекорд з прикрашання ялинок

Сюзанна і Томас Єроміни з Німеччини прикрасили 555 різдвяних ялинок у своєму домі та встановили світовий рекорд.

Попередніми рекордсменами також було подружжя. У 2021 році вони прикрасили 444 святкових дерев, повідомляє Інститут рекордів Німеччини.

Як виявилося, любов до різдвяних іграшок була у Томаса, його дружина Сюзанна згодом розділила захоплення чоловіка. “У якийсь момент Тото виявив свій ентузіазм до прикрашання, а потім почав купувати все більше і більше ялинкових прикрас і не зупинився досі. Мені довелося до цього звикнути, але тепер мені це також дуже подобається”, — поділилася жінка.

Подружжя прикрашає ялинки нестандартно. Деякі дерева вони роблять тематичними та присвячують їх різним видам спорту, фільмам та серіалам, вигаданим персонажам та іншому.

Єроміни встановлювали світові рекорди з прикрашання ялинок з 2017 по 2021 рік та вже мали п’ять відзнак, під які виділили окрему стіну. Проте тепер у них з’явилася і шоста нагорода.

Проте Томас розповів, що на цьому вони з дружиною зупиняться, адже їхні сили вичерпалися. До того ж чоловік зазначив, що число 555 йому подобається, адже його легко запам’ятати.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.