Новини

У Чернівцях вода з квартири зверху мало не залила взуттєвий магазин

Фото ілюстративне

У Чернівцях пожежна сигналізація попередила про підтоплення магазину.

Про це повідомляє управління поліції охорони в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Надзвичайна подія сталася у взуттєвому магазині в районі перехрестя пр. Незалежності – вул. Головна у Чернівцях вночі із 2 на 3 грудня. Пожежна сигналізація зреагувала на теплу воду та пар, що просочилися зі стелі.

Магазин знаходиться на 1 поверсі житлового будинку. Вночі в одній із квартир на 3 поверсі зірвало стояк теплопостачання, тобто прорвало батарею.

Теплою водою почало затоплювати квартиру, вода та пар просочилися до квартири на 2 поверсі, яка вже була як у тумані, і добралися до 1 поверху.

Почало підтоплювати склад взуттєвого магазину. Від великої біди магазин врятувала пожежна сигналізація. Також у магазині спрацювала охоронна сигналізація.

На пункт централізованого спостереження управління поліції охорони у Чернівецькій області надійшов сигнал про спрацювання пожежної сигналізації.

Після прибуття на місце події поліцейські викликали відповідні служби.

“У цьому випадку пожежна сигналізація попередила підтоплення чи навіть затоплення магазину. Адже до ранку тут могла бути велика біда. Ця ситуація вкотре засвідчує, що поліція охорони захищає ваше майно. А пожежна сигналізація вберігає від непоправних втрат”, – йдеться у повідомленні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.