Новини

«Це не за кордоном!»: експосадовець Мунтян показав красу свого села – відео

Ексголова Чернівецької облради Іван Мунтян показав красу села Кам’янка колишнього Глибоцького району.

Відео вечірнього села він опублікував у мережі, пише molbuk.ua

Експосадовець зауважив, що село повністю змінилося за останні роки завдяки місцевим та закордонним меценатам. Тут з’явився гарний громадський простір, сучасний дитячий майданчик.

“Може, хтось думає, що це за кордоном?)) А ні. Ця краса – в моєму селі! Це Кам’янка сьогодні”, – написав І. Мунтян.

“Хочу вам зняти таке гарне, унікальне місце, аби ви побачили, що можна зробити в такий тяжкий час. Усе це певна робота, зроблена за кошти меценатів, наших зарубіжних партнерів, друзів. Хто знає село Кам’янка, яким воно було раніше, той може порівняти, що різниця дуже велика, – сказав І. Мунтян.

Він відзначив, що церква (за даними вікіпедії, І. Мунтян є членом однієї з п’ятидесятницьких громад – ред.) щовечора у неділю проводила тут богослужіння

“На цьому місці, де дитячий майданчик, наша церква збиралася щонеділі. Після того, як був встановлений дитячий майданчик, перейшли на інший. Він теж новий, гарний. Його зробили за гроші місцевих бізнесменів. І ті точки, де людям можна прийти відпочивати навіть увечері, є прикладом того, як ми повинні працювати, незважаючи на те, яка ситуація в нашій державі. Ми маємо думати і про простих людей, і про тих дітей, які перемістилися зі сходу на захід. Таких дітей чимало. Так, як ми повинні думати про солдат на сході, так само треба дбати про місцеву громаду”, – переконаний Іван Мунтян.

У коментарях відзначили, що, “як для села, дуже круто”, і додали, що виглядає чудово.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.