Новини

Іспит на посвідчення водія тепер можна скласти лише в Чернівцях: що відомо

Скласти іспит для отримання водійського посвідчення відтепер можна лише в Чернівцях. Нововведення запроваджене у рамках проєкту “Прозорі іспити”.

Про це повідомляє пресцентр Чернівецької ОВА, пише molbuk.ua

Сервісний центр МВС №7341 міста Чернівці розташований за адресою: вул. Руська, 248 М.

Цей сервісний центр МВС став своєрідним екзаменаційним хабом. Він обладнаний відеокамерами з аудіозаписом, які фіксують звук та не залишають сліпих зон. Це виключає будь-яку можливість ймовірного втручання в процес складання іспиту.

Транспортні засоби для складання іспитів оснащені камерами, що повною мірою фіксують процес приймання іспитів і роблять його максимально прозорим.

“Зокрема, аби забезпечити повноцінне та якісне надання екзаменаційних послуг громадянам, у сервісному центрі МВС збільшили кількість штатних працівників і робочих місць за цим напрямком. Також за сприяння Чернівецької ОВА закуплені додаткові автівки для складання іспитів”, – йдеться у повідомленні.

Наразі затверджені 4 маршрути для прийняття практичних іспитів на категорії В, СІ, С, D1, D, BE, C1E, CE, з якими можна ознайомитися на сайті Головного сервісного центру МВС. Загальна протяжність маршрутів – близько 30 км.

На Буковині, окрім сервісного центру МВС №7341 у м. Чернівці, що став екзаменаційним хабом, функціонують ще 4 сервісні центри МВС: №7342 (м. Кіцмань), №7343 (м. Новоселиця), №7344 (смт Глибока), №7345 (смт Кельменці).

Усі вони, як і раніше, надаватимуть громадянам послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, обміну та видачі національного та міжнародного посвідчення водія, вибракування транспортного засобу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.