Новини

Стало відомо, скільки споживачі Чернівців заборгували за опалення

У Чернівцях споживачі заборгували за центральне опалення понад 89 тисяч гривень.

Про це повідомили у “Чернівцітеплокомуненерго”.

У “Чернівцітеплокомуненерго” закликають споживачів вчасно сплатити за надані послуги. Адже підприємству необхідно готуватися до наступного опалювального сезону.

“Завершення опалювального сезону – це початок підготовки до наступного. Тому для забезпечення споживачів вчасною і якісною послугою з постачання теплової енергії, постає питання щодо початку активної роботи з підготовки теплового господарства до нового опалювального сезону 2021/22 року.
Роботи потребують значних витрат”, – йдкеться у повідомленні МКП “Чернівцітеплокомуненерго”.

Основний дохід підприємства – це кошти, оплачені споживачами за спожиту теплову енергію. Підприємство отримує кошти в розмірі 10% від загальної суми оплати, а 90 % всіх розрахунків споживачів автоматично йде на розрахунок підприємства з НАК “Нафтогаз України” за природній газ.

Для забезпечення виконання своєчасних робіт до підготовки до опалювального сезону, просять споживачів оплатити заборгованість за послуги.

Споживачі, які мають значну заборгованість за надані послуги централізованого теплопостачання та не можуть її погасити одразу у зв’язку із важким матеріальним становищем можуть звернутися до підприємства з метою укладання договору реструктуризації. Це дасть можливість погасити вказану суму в добровільному порядку і попередить стягнення зі споживача боргу в судовому порядку.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.