Новини

В одному місці і одружувалися, і виписували свідоцтва про смерть: РАЦСу на вулиці О. Кобилянської більше не буде

Чернівецьке міське відділення ДРАЦС, яке заходилося на вулиці О. Кобилянської, 7, розформують. Частина працівників уже переїхала в інші приміщення.

Про це на пресконференції повідомив мер Роман Клічук.

“Це комунальне приміщення міської ради. Наразі воно знаходиться в оренді у міністерства юстиції. Коли нам його передадуть і звільнять, то міська рада вирішить, чи здавати в оренду, чи продавати. Приміщення знаходиться на другому поверсі і перебуває у жахливому стані. Ремонтувати за власний кошт його навряд чи зможемо. Але рішення приймемо згодом разом з командою”, – сказав Роман Клічук.

Читайте також: Реєстрація шлюбу та народження дитини: у ЦНАПі Чернівців збільшився перелік послуг

Частину працівників ДРАЦС перевели у Садгору у приміщення, де знаходиться ЦНАП, інша частина – працюватиме у приміщенні на вулиці О. Кобилянської. Вони надаватимуть необхідні послуги. Також послуги, які надавали у ДРАЦС, можна буде отримати у ЦНАПі на вулиці Героїв Майдану, 7.

“Запланований переїзд до 1 січня у РАЦС на вулиці О. Кобилянської у приміщення Палацу урочистих подій. Міського відділення ДРАЦС на вулиці О, Кобилянської, 7, не буде. Про це говорили дуже давно. Чернівчани часто нарікали, що в одному приміщенні отримували свідоцтво про народження, і смерть, і одруження. Було неправильно робити це все в одному місці. Міська рада постійно про це говорила. Але переїзд це було спільне рішення, адже умови у цьому приміщенні були неналежними”, – зазначив мер.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.