Новини

Кількість загиблих від негоди в Україні зросла ще більше

Кількість загиблих від негоди, що вирувала в Україні нещодавно, зросла до 12 осіб. Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко. За його інформацією, ще 23 особи постраждало, серед них – 2 дитини.

Згідно з повідомленням, наразі на території держави ускладнених погодних умов немає. Залишаються знеструмленими 521 населений пункт у 11 областях.

З 26 листопада підрозділи ДСНС відбуксирували близько 2 тис. транспортних засобів, зокрема 31 пасажирський автобус та 33 автомобілі швидкої медичної допомоги. Надано допомогу понад 4 тисячам громадян, з них 226 – діти.

“Проїзд на дорогах загального користування забезпечено. Перекрито рух для всіх категорій транспорту на автодорозі Миколаївської області Т -15-10 “Арбузинка – Нова Одеса”. Тривають роботи з очищення ділянок автодоріг М-16 у Одеській області, автодоріг М-13, Р-75, Т-15-04, Т-15-06, Т-15-10 у Миколаївській області та М-13 у Кіровоградській області”, – інформують в МВС.

На цей час відповідні підрозділи працюють у посиленому режимі, продовжують допомагати населенню і ліквідовують наслідки негоди.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.