Новини

Зеленський звернувся до Путіна: удари по Україні можуть становити небезпеку й для РФ

Президент України Володимир Зеленський звернувся до президента Росії Володимира Путіна з приводу російських ударів по українським містам, цивільним об’єктам і об’єктам критичної інфраструктури. Зокрема, такі удари призводять до накопичення реакції усього світу, який в один момент може рішуче відповісти.

Про це Зеленський сказав на пресконференції після проведення Міжнародного саміту “Grain from Ukraine”. Президент наголосив, що “відбувається накопичування відповіді” усього світу для реагування на російські удари, про це повідомляє УНІАН.

“Удари по нашій енергетиці Російською Федерацією – вони повинні знати, що за такі удари, особливо удари по атомним станціям тощо – повинні знати, що це небезпека не тільки для України, не тільки для всього світу, і що може бути відповідь і небезпека й для них. Вони повинні це розуміти”, – наголосив президент.

Як підкреслив глава держави, такі послання мають йти не з України, а мають передаватися російському президенту Володимиру Путіну з усього світу.

“Ти розв’язуєш вогонь і війну проти усього світу. Ти б’єш по Україні, і кажеш, прикриваючись війною, влучаєш у садочки і школи. Уламки падають в Румунії, Польщі тощо. Ти б’єш по всім країнам світу. Ось про що і він повинен знати, що якщо так буде продовжуватися – буде накопичуватися відповідь усього світу”, – наголосив Зеленський.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.