Новини

Наніс травми прикордоннику: на Буковині чоловік не зупинився на блокпосту та втік

На Буковині 53-річний чоловік не зупинився на блокпосту в селі Буденець та втік. Також злочинець дзеркалом автівки наніс правоохоронцю тілесні ушкодження. Поліцейські його оперативно розшукали.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua.

Для розшуку правопорушника в поліції ввели спеціальний план “Перехват”.

“Завдяки оперативності та професійним діям співробітників відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП, спецпризначенців “КОРД” та працівників карного розшуку вдалося швидко встановити особу порушника і місце його перебування. Ним виявився 53-річний житель міста Сторожинець. Слідчо-оперативна група поліції встановила, що водій мікроавтобуса “Mercedes-Benz Sprinter” здійснив обгін колони транспортних засобів. Надалі, кермувальник не виконав законну вимогу військовослужбовця Державної прикордонної служби України та дзеркалом авто спричинив 40-річному прикордоннику тілесні ушкодження. Правоохоронці вилучили транспортний засіб та призначили низку експертиз”, – йдеться в повідомленні.

За такі дії йому загрожує до двох років позбавлення волі за ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) ККУ.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.