Новини

У Чернівцях оштрафували водія вантажівки, який засмічував вулиці міста

У Чернівцях оштрафували водія вантажівки, який засмічував вулиці міста. З авто на дорогу сипався щебінь.

Про це повідомляє Управління порядку та контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради.

16 листопада працівниками Управління порядку та контролю за благоустроєм міської ради виявлений та зафіксований факт висипання неущільнених будівельних матеріалів (відсіву) на проїжджу частину вулиці С. Воробкевича у м. Чернівці з вантажного автомобіля марки SCANIA, що є порушенням Правил благоустрою населених пунктів Чернівецької міської територіальної громади.

За вказане порушення на водія даного автомобіля складений протокол про адміністративне правопорушення згідно ст. 152 КУпАП.

“Особливо турбує проблема виливання бетону з бетоновозів під час його транспортування вулицями міста. Не завжди вдається встановити особу, яка скоїла правопорушення.

Звертаємось до юридичних та фізичних осіб, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Чернівецької міської територіальної громади, пов’язану з виробництвом та транспортуванням бетонних сумішей та закликаємо, з метою запобігання забрудненню транспортних артерій міста та порушенням Правил благоустрою, за які настає адміністративна відповідальність – дбати за чистоту нашого міста та не перевантажувати свої транспортні засоби під час перевезення бетону та інших сипучих вантажів”, – йдеться в повідомленні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.