Новини

Пройшов усі щаблі кар’єри: у Чернівцях помер відомий юрист, експрокурор області

22 листопада 2023 року на 73-ому році життя закінчив свій земний шлях Заслужений юрист України, Почесний працівник прокуратури України, кандидат юридичних наук, асистент кафедри кримінального права юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Поцілуйко Віталій Михайлович.

Про це повідомляє юридичний факультет ЧНУ імені Юрія Федьковича.

“Пішла з життя людина, яка присвятила чималу частину свого життя діяльності в органах прокуратури, пройшовши усі щаблі професійного зростання. Віталій Михайлович обіймав посади помічника прокурора та прокурора району в Новоселицькому, Заставнівському та Сторожинецькому районах, першого заступника прокурора та прокурора Чернівецької області

Вийшовши на заслужений відпочинок, Віталій Михайлович продовжив працювати в галузі права, професійно та самовіддано ділився своїм професійним досвідом зі студентами та колегами юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Життєвий шлях Віталія Михайловича – зразок людської гідності, добропорядності та мудрості. У нашій пам’яті Віталій Михайлович залишиться доброю, життєрадісною людиною, доброзичливим колегою, професіоналом своєї справи, позитивним і принциповим. Він любив життя і випромінював енергію”, – йдеться в повідомленні.

Академічна спільнота та студентське товариство юридичного факультету висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Віталія Михайловича.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.