Новини

Відома письменниця з Буковини різко розкритикувала зірок на “культурному фронті” війни: обурилася фотосесії Тіни Кароль

Українська письменниця та політична діячка Марія Матіос, яка родом з Буковини, розкритикувала зірок, що “воюють” на так званому “культурному фронті”. Особливо авторці не зрозумілі дії деяких представниць українського шоубізу.

Про це письменниця написала на своїй Facebook-сторінці.

Зокрема, Матіос згадала нещодавню відверту фотосесію співачки Тіни Кароль. Письменниця описала дисонанс на противагу зіркам та їхній поведінці, десятки тисяч таких самих молодих та привабливих жінок моляться про життя захисників. Радість, викликану приспущеними джинсами співачки, вона порівняла з “радістю” від колективного фото на тлі зруйнованої “Мрії”.

“Звісно, я не маю рації: навіть у час війни нікому не заборонено любити, радіти, ділитися радістю. Природна справа”, – написала політикиня. Однак вона зазначила: в цей час українкам, що мають близьких на фронті, нікому й навіть розповісти про свій стан. “Про безсоння і заламування рук, і про їхні буденні ліфчики і джинси”, – додала авторка.

“До вдів і тих, хто чекає на коханих з полону, не стоїть черга з фотографів. Письменниця називає себе категоричною, однак зауважує, що той, “хто заїкається про свою боротьбу за Україну на неіснуючому культурному фронті” теж має пам’ятати хоча б про якісь рамки пристойності”, – пише Марія Матіос. .

Марія Матіос вважає, що має бути внутрішній цензор у знаменитостей, особливо коли ті стають перед камерами зі спущеними штанами чи беруть у руки мікрофон на черговій забаві. “Коли через дорогу – в так само нашвидкуруч відведених для цвинтарів полях – шумить не пшениця, як Дунай, а шумлять прапори загиблих героїв. Дехто з них і не нюхав жінки…”, – написала авторка.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.