Новини

На Буковині харків’янин пропонував хабар інспектору, щоб виїхати за кордон: йому повідомили про підозру

Харків’янин запропонував службовій особі гроші за сприяння у безперешкодному перетині державного кордону. Співробітники поліції №4 задокументували протиправні дії чоловіка та вже повідомили йому про підозру у скоєному.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, передає molbuk.ua

Правоохоронці з’ясували, що 18 листопада цього року, 25-річний харків’янин на контрольно-пропускному пункті “Порубне” у селі Тереблече надав інспектору прикордонної служби гроші за сприяння у безперешкодному перетині державного кордону.

Службові особи відмовилися від грошей і викликали слідчо-оперативну групу поліції для документування протиправних дій порушника.

“Поліцейські вилучили речові докази та затримали харків’янина у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання”, – йдеться у повідомленні.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

За вчинення протиправних дій порушнику загрожує до чотирьох років ув’язнення.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.