Новини

Смертельна ДТП в Чернігівській області: п’яний водій вантажівки збив велосипедисток і ледь не втік за кордон

В Чернігівській області поліція затримала водія вантажного автомобіля, який в ніч на 3 травня в Городні збив двох велосипедисток і втік.

Про це повідомили в ГУНП, пише ТСН.

 

Диспетчер екстреної меддопомоги розповів копам, що невідомий автомобіль наїхав на двох 33-річних місцевих жінок та зник. Медики доправили їх до лікарні. Проте одна з жінок померла.

На місці події правоохоронці виявили уламки від вантажного автомобіля та два велосипеди з ушкодженнями. Сліди від коліс свідчили про те, що авто рухалося в напрямку державного кордону до пункту пропуску “Сеньківка”.

Від прикордонників Чернігівського загону надійшла інформація, що через цей пункт пропуску покинути межі країни намагається іноземець на вантажному авто з характерними для ДТП пошкодженнями. Прикордонники затримали водія до приїзду правоохоронців.

Тест на стан алкогольного сп’яніння показав, що в організмі 36-річного іноземця було 0,9 проміле алкоголю. Слідчий відкрив провадження за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Йому загрожує строк від 5 до 10 років. Наразі з водієм проводяться слідчі дії.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.