Новини

Зупиняли пострілами: на Буковині прикордонники затримали контрабандистів

У Чернівецькій області охоронці кордону попередили дві спроби незаконного переміщення через українсько-румунський кордон тютюнових виробів.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Групу невідомих осіб з пакунками виявив учора вдень прикордонний наряд відділу “Красноїльськ” під час реалізації випереджувальної інформації від оперативних співробітників Чернівецького прикордонного загону.

Зрозумівши, що їх плани викрито, правопорушники покинули свої ноші та вдалися до втечі, аби уникнути відповідальності. Не зупинили пачкарів і кілька попереджувальних пострілів.

За аналогічних обставин, сьогодні вночі прикордонники відділу “Селятин” припинили другу спробу незаконного переміщення сигарет. Групу пачкарів виявили на одній з гірських ділянок Вижницького району Чернівецької області при спробі подолання інженерних загороджень. Для припинення правопорушення охоронці кордону також були змушені зробити попереджувальні постріли.

У підсумку контрабандисти втратили 7000 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку України. За попередньою оцінкою вартість вилученого тютюну складає понад 350 тисяч гривень.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.