Новини

Патріотична версія пісні співачки-зрадниці з Буковини Ані Лорак пірвала мережу – відео

У мережі став вірусним старий хіт української співачки-зрадниці родом із Буковини Ані Лорак “Полуднева спека”, проте тепер зі зміненим текстом і новою назвою – “Самотні москалі”.

Патріотичну версію композиції про сучасні реалії із закликами підтримувати ЗСУ, знищувати окупантів та донатити на допомогу захисникам виконує сама Кароліна, а точніше її голос, створений штучним інтелектом.

Вийшло, як завжди, настільки переконливо, що фани вже пророкують нову кримінальну справу проти артистки в країні-терористці, як це було після її “донатів на ЗСУ”.

Відеоряд до нового хіта “Самотні москалі” був розміщений на YouTube. Він створений із кадрів зі справжнього кліпу Лорак до пісні “Полуднева спека” 2001 року, а також реальних відео 2022-2023 років, які демонструють нам знищення ворожої військової техніки та, власне, самих ворогів.

Розпочинається відео із титрів, у яких зазначається, хто працював над створенням шедевру: “Музичні сили України, Валерій Залужний, Кирило Буданов, Сергій Стерненко та, звісно, Ані Лорак”.

У пісні “українка” висміює росіян, які прийшли вбивати українців та “захоплювати Київ за три дні”, але натомість ганебно полягли “під безоднею небес”. А також закликає донатити на потреби Збройних сил України.

“Десантури вже нема, “вагнерів” нема й “ополчень” твоїх. Вам не жить ніде: вже бригада йде, де Кримський міст впаде… Полонені зеки, синя шваль. Шойгу злито: не вернеться “МіГ”. Бо колони нема ніде, на жаль. Львів, як марево, Київ – міф. Зупиняю “КамАЗи” й кораблі. Там, де в попелі ждуть тебе. Москалі… під безоднею небес”, – заспівала “Ані Лорак”.

Тим часом фани діляться першими захопленими відгуками про музичний шедевр та пророкують йому популярність.

Крім того, припускають, що у Лорак почнуться нові проблеми в РФ, коли Z-патріоти почують “Самотні москалі” у її виконанні. Співачку називають “таємною агенткою” та жартома дякують за підтримку.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.