Новини

У Чернівцях правоохоронці виявили чоловіка, який мав при собі наркотики

У Чернівцях дізнавачі поліції повідомили про підозру буковинцю в зберіганні наркотиків.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

У жовтні цього року співробітники поліції викрили 36-річного місцевого жителя, який зберігав при собі наркотики для власного вживання. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження. Відповідно до санкції статті, порушнику загрожує до п’яти років обмеження волі.

Під час патрулювання території обслуговування у результаті проведення поверхневої перевірки буковинця поліцейські виявили і вилучили білу порошкоподібну речовину, зовні схожу на наркотичну та пристрій для викурювання наркотиків. Поліцейські з’ясували, що буковинець придбав психотропні речовини для себе. Виявлені речовини правоохоронці направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення відповідної експертизи. Її результати засвідчили, що вилучені психотропні речовини містять у своєму складі PVP, обіг якої в Україні заборонений.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури дізнавачі поліції повідомили про підозру буковинцю у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.