Новини

Побили всі рекорди: на Буковині прикордонники за тиждень затримали 54 ухилянти

На Буковині за минулий тиждень затримано 54 порушники кордону.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Попри пониження температури та випадання снігу на гірських ділянках українсько-румунського кордону прикордонники продовжують затримувати “незаконних туристів”, які ризикують власним життям.

За минулий тиждень охоронці кордону Чернівецького загону у взаємодії з правоохоронними органами Буковини припинили 35 випадків незаконного порушення кордону та затримали 54 правопорушники.

Переважна більшість порушень держрубежу зафіксовано у Вижницькому та Дністровському районах Чернівецької області на ділянках відповідальності відділів прикордонної служби “Селятин”, “Фальків”, “Мамалига” та “Кельменці”.

Сорок чоловіків призовного віку прикордонні наряди виявили на контрольних постах, під час перевірки документів у громадян, які на автівках та рейсових автобусах прямували до кордону.

Затримані громадяни не могли підтвердити мету свого прибуття до прикордоння, а згодом зізнались про намір незаконно потрапити до Румунії та Молдови. Порушниками виявились мешканці Сумської, Черкаської, Донецької, Луганської, Запорізької, Житомирської, Харківської та Рівненської областей, віком від 22 до 49 років.

Усіх правопорушників доставлено в прикордонні підрозділи та притягнено до відповідальності за ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.