Новини

Конкурс «Народний бренд-2023» в Чернівцях набирає обертів. У кожного жителя є ще вдосталь часу, щоб проголосувати*

Конкурс “Народний бренд-2023” в Чернівцях e самому розпалі, і кожен буковинець має велику можливість вплинути на його результати. Голосування за найкращі компанії триває, і ще залишився понад місяць, щоб виразити свою підтримку та визначити справжніх лідерів серед місцевих бізнесів.

“Народний бренд” вже не вперше приходить в Чернівці, але за цей короткий період він став маленькою традицією міста. У 2021 році в конкурсі взяло участь понад 1700 місцевих компаній, і цього року очікується навіть більше яскравих учасників, які прагнуть здобути народну любов та визнання в місті.

Голосування триває з 1 жовтня по 30 листопада, і кожен житель має можливість долучитися до визначення переможців. Щоб стати учасником конкурсу та конкурувати за народну підтримку, необхідно працювати у Чернівцях, бути представником однієї з номінацій конкурсу та бути в каталозі ТОП-20. Голосуйте за своїх фаворитів на сайті top20.ua та виразіть свою підтримку тим, хто дарує місту найкраще.

Ця гонка за званням “Народного бренду” має свої правила: кожен користувач може голосувати лише раз та має проживати в межах міста. Ці умови забезпечують справедливість та чесність конкурсу, допомагаючи визначити переможців без зайвих труднощів.

Віддати голос теж дуже просто:

• Почніть голосування на сайті https://top20.ua/cv/brand із будь-якої номінації. Знайдіть бренд, за який ви хочете віддати свій голос, натисніть кнопку “Проголосувати”;
• Продовжуйте обирати найкращих, поки не проголосуєте як мінімум в 10-ти номінаціях;
• Авторизуйтесь по телефону та введіть код на сайті, продиктований автовідповідачем;
• Розкажіть своїм друзям про “Народний бренд” в соцмережах.

Запрошуємо всіх разом підтримати та визначити кращі бренди Чернівців. Голосуйте за тих, кого ви вважаєте кращими, і допоможіть їм досягти вершин успіху. Чернівці – місто талановитих і наполегливих підприємців, а “Народний бренд-2023” надає можливість відзначити їхні досягнення та подякувати за якість і надійність.

Щиро дякуємо партнерам за їх вклад у проєкт “Народний бренд 2023”:

Генеральному партнеру конкурсу – будівельній компанії “РОДОЛІТ”
Офіційному партнеру конкурсу – інтернет-провайдеру INTELEKT
Партнеру – медичному центру MEDGARDEN
Партнеру – автошколі “ВСТ АВТОДРАЙВ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.