Новини

Наша політика наближає нас до того, що український прапор буде у Брюсселі, – Зеленський

Президент Володимир Зеленський запевнив, що Україна має звикати до того, що влада своєю політикою наближає час, коли український прапор висітиме серед держав-членів ЄС.

“Україна пройшла колосальний шлях – від того, що багато хто не вірив навіть у саму можливість нашого зближення з Європейським Союзом під час повномасштабної війни, до того, що ми рекордно швидко отримали статус кандидата та виконуємо необхідні пункти для відкриття переговорів.

І це знов і знов докази того, що Україна може – може робити великі речі, коли працює обʼєднано, впевнено, в інтересах своєї незалежності та всіх українців…

Ми вже всі в Україні маємо звикати, що наша внутрішня політика – це і є політика євроінтеграції, це і є те, що наближає нас до моменту, коли український прапор буде в Брюсселі нарівні з усіма іншими прапорами держав – членів ЄС”, – сказав Зеленський.

Зеленський запевнив, що його команда робить усе, щоб бути готовими до повноправного вступу в Євросоюз, щоб адаптувати всі інституції та стандарти до європейських правил.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.