Новини

Вкрав зварювальний апарат та товари для догляду: на Буковині затримали злодія

Поліцейські повідомили про підозру жителю Дністровського району у вчинення крадіжок товарів з магазинів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Впродовж жовтня чоловік, перебуваючи у місті Чернівці, викрав зварювальний апарат та товари для догляду з побутових крамниць. Поліцейські оперативно встановили особу порушника та за клопотанням слідчих поліції суд арештував підозрюваного буковинця.

12 жовтня до поліції звернувся чернівчанин, який повідомив про крадіжку зварювального апарату з місцевого магазину. Слідчо-оперативна група Чернівецького РУП, працюючи на місці події з’ясувала, що невідома особа, проходила повз магазин, шляхом вільного доступу, біля входу в приміщення викрала електроприлад.

Ще одне повідомлення про викрадення чужого майна надійшло до поліції 26 жовтня. Поліцейські встановили, що невідомий з прилавка магазину викрав товари для догляду та втік з місця події.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу порушника та місце його перебування. Ним виявився, неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів, 24-річний житель Клішковецької громади.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав буковинцю запобіжний захід тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.