Новини

Зіткнення трьох автівок у Чернівцях: 19-річний водій “BMW” не впорався з керуванням

Учора, 31 жовтня, у Чернівцях по вулиці Героїв Майдану трапилася ДТП, у якій зіткнулися три транспортних засоби. Унаслідок інциденту двоє потерпілих, водій і пасажирка, були госпіталізовані до медичного закладу із травмами різного ступеня тяжкості. За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області, передає molbuk.ua

Для з’ясування причин і обставин аварії на місце автопригоди виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції.

Попередньо правоохоронці встановили, що 19-річний водій “BMW”, житель селища Глибока, не впорався із керуванням та зіткнувся із автомобілем “Renault Megan”. Ним керував 36-річний чернівчани, який у подальшому зіткнувся із іншим “BMW”, водієм якого був 19-річний житель села Їжівці.

“У результаті аварії чернівчанин отримав травму живота, а пасажирка автомобіля 80-річна пасажирка – політравму. Потерпілі наразі перебувають у медичному закладі під наглядом лікарів”, – зазначають у повідомленні.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз для визначення причин скоєння ДТП.

Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.