Новини

У Чернівцях судитимуть водія, який на великій швидкості збив восьмирічного хлопчика

Слідчі буковинської поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно водія, з провини якого травмувався малолітній пішохід.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Правоохоронці завершили досудове розслідування дорожньо-транспортної пригоди з потерпілим, яка сталася 5 серпня цього року на вулиці Героїв Майдану у місті Чернівці.

Під час досудового розслідування працівники Чернівецького райуправління поліції встановили, що того дня 45-річний водій автомобіля “Mazda” не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на 8-річного місцевого жителя. У результаті аварії хлопчик-пішохід отримав травму ноги.

Слідчі поліції за вказаним фактом завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом відносно винуватця скерували до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у вказаному провадженні здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.