Новини

В Україну мчить циклон: синоптик розказала, як зміниться погода

В Україні через циклон очікуються дощі та деяке зниження температури. Про це в окментарі NV розказала синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха.

За її даними, з середини тижня, 2-6 листопада, можуть бути дощі, але 2 листопада вдень у західних областях, а 3 та 6 листопада по всій території України, крім заходу, буде переважно без опадів.

“Та температура продовжить знижуватися: вночі +4…+10 в західних та північних областях, 5-6 листопада і в центральних областях очікується всього +1…+7 градусів. В денні години +7…+13. Тобто вже +20 не буде в цей час”, – спрогнозувала вона. Якраз на 2-3 листопада, за словами синоптика, припадає період зниження температури. Переважатимуть повітряні потоки з півночі, північного заходу.

За даними Наталії Птухи, у першій декаді поки що снігу і тим більше утворення снігового покриву не очікується. Загалом у листопаді середньомісячна температура передбачається в межах +2…+7 градусів, що близько до норми.

Морозів впродовж першої декади листопада, за прогнозом синоптика, теж не очікується.

У Києві вже 1 листопада в денні години буде не вище +15 й може бути дощик.

“Це через те, що буде надходити ще один циклон із заходу, якраз першого числа він пройде через територію України й, відповідно, там трошки може покапати і по Київщині. 2 листопада відходитиме цей фронт, і 3 числа переважно без опадів”, – каже Наталія Птуха.

4 листопада, за її даними, є вірогідність ще одного циклону з південного заходу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.