Новини

У мерії розповіли, скільки шкіл, дитсадків та лікарень Чернівців уже з теплом

Фото з фб-сторінки МКП “Чернівцітеплокомуненерго”

У Чернівцях наразі підключені 30 малих котелень. Завдяки цьому вже опалюються 28 дитсадків, 5 шкіл та 4 медичні заклади.

Таку інформацію станом на 9.00 30-го жовтня повідомили в пресслужбі Чернівецької міськради, пише molbuk.ua

З міркувань безпеки адреси та назви соціальних об’єктів не оприлюднили.

“Наразі триває запуск котелень по навчальних закладах згідно поданих листів-звернень”, – зазначили у мерії, зазначивши також, що оновлена інформація щодо кількості закладів, у яких уже увімкнули опалення, з’явиться після 17.00.

Як відомо, опалювальний сезон офіційно розпочався 17 жовтня. Першими тепло отримали перинатальний центр, одна з гімназій, чотири дитсадки та військово-спортивний ліцей. Наразі вже подаємо тепло до перинатального центру, гімназії, чотирьох садочків та військово-спортивного ліцею. Наступні соціальні заклади планували підключати згідно з наданими листами-зверненнями.

“Щодо увімкнення опалення для житлових будинків є важливий момент. Згідно з законодавством, розпочати опалювальний сезон для населення можемо лише тоді, коли протягом трьох діб діє відповідний температурний режим. При цьому має бути тенденція на пониження температури”, – зазначив 17 жовтня міський голова Роман Клічук.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.