Новини

Б’ють усі рекорди: на Буковині прикордонники затримали понад 40 ухилянтів

На Буковині прикордонники, за минулий тиждень, затримали понад 40 чоловіків призовного віку, які намагалися незаконно потрапити до Румунії та Молдови.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, днями прикордонним нарядом відділу “Кельменці” виявлено та затримано на одному з контрольних постів Дністровського району 5-х чоловіків.

Група молодих людей серед ночі прямувала до українсько-молдовського кордону на легковому автомобілі. Під час співбесіди з охоронцями кордону правопорушники переконували, що їдуть купувати автомобіль, але згодом зізнались про намір незаконно потрапити до Молдови в обхід пунктів пропуску. Затриманими виявилися мешканці Рівненської області віком від 19 до 24 років.

Поряд з цим, на ділянках відділів “Селятин”, “Фальків”, “Порубне”, “Герца” і “Мамалига” припинено 23 спроби перетину кордону та затримано ще 36 осіб з-поміж мешканців Харківської, Донецької, Черкаської, Миколаївської, Дніпропетровської, Одеської й Вінницької областей, що в незаконний спосіб намагалися потрапити до Румунії та Молдови.

Усіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.