Новини

Скандал в автобусі «Київ-Чернівці»: людей з купленими у касах квитками залишили просто на вокзалі – відео

У Києві на автовокзалі виникла скандальна ситуація між водіями рейсового пасажирського автобуса сполученням “Київ–Чернівці” та групою пасажирів, яких водій відмовився перевозити.

Про цей інцидент на своїй сторінці у Facebook повідомив чернівчанин, син загиблого героя Небесної сотні Юрій Аксенин, пише molbuk.ua

За його словами, конфлікт між перевізником і групою пасажирів виник під час посадки людей у автобус. Зокрема, водії відмовлялися саджати в автобус людей, які придбали квитки у касах вокзалу. Вони пояснювали це тим, що немає місць у автобусах.

Водночас, як стверджує Юрій, а також пасажири цього автобуса, вільні місця таки були.

Юрій Аксенин зауважив, що він та ще один чоловік придбали пільгові квитки на цей автобус, а в інших пасажирів, яким відмовили у перевезенні були квитки, куплені за повну ціну.

“Але у проїзді нам було відмовлено. Аргументували бронюванням місць через інтернет. Тобто, місця у Києві були пусті, на які би ми мали сісти. При цьому водій навідріз відмовився пускати нас у автобус”, – повідомив чернівчанин.

На оприлюдненому у Facebook відеозаписі цієї пригоди видно, що один з водіїв автобуса пропонує пасажирам відправитись до Чернівців іншим автобусом, який курсує зі столиці пізно ввечері.

“На 22.30 Харківський автобус вас забере. Повірте мені на слово”, – сказав водій, який назвався Григорієм.

При цьому автор відео зазначив, що у автобусі присутні пасажири, яких водій прийняв без квитка, а за готівку. А один з чоловіків, яким відмовили у проїзді, запропонував водію висадити з автобуса людей, що сиділи на місцях, які мали б належати їм. Однак водій відмовився піти на це.

На місце інциденту викликали поліцію, однак правоохоронцям не вдалося вирішити цю ситуацію: автобус поїхав до Чернівців без пасажирів, які придбали квитки у касах.

Правоохоронець запропонував постраждалим написати заяви до поліції щодо цієї ситуації. А на запитання Юрія Аксенина, яким чином він має дістатися додому, поліцейський відповів:

“Хлопці, це уже не в нашій компетенції. Це вирішується у судовому порядку. Це не вирішується штовханиною”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.