Новини

Зупинили за порушення ПДР, а знайшли наркотики: на Буковині судитимуть 25-річного чоловіка

Житель Чернівецького району постане перед судом за незаконне зберігання наркотиків: дізнавачі поліції завершили досудове розслідування

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські зібрали докази вчинення 25-річним жителем міста Сторожинець кримінального правопорушення та наразі матеріали провадження з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду.

Наприкінці серпня поточного року, патрулюючи територію обслуговування, співробітники групи реагування відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль “Opel Astra”. Під час перевірки документів поліцейські виявили у 25-річного кермувальника полімерну місткість з порошкоподібною речовиною схожою на наркотичну.

Правоохоронці вилучили речовий доказ та направили його для проведення відповідної експертизи, результати якої підтвердили, що вказана порошкоподібна речовина, містить в своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – PVP.

Дізнавачі поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у вказаному провадженні здійснювала Чернівецька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.