Новини

Буковинка налагодила незаконну схему: переправляли ухилянтів до Молдови пішки та на човнах

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури було викрито уродженку Чернівецької області, яка разом із співучасниками організували схему незаконного переправлення ухилянтів до Молдови.

Про це йдеться у заяві пресслужби Офісу генпрокурора.

Їй повідомили про підозру у незаконному переправленні військовозобов’язаних осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Санкцією статті передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Повідомляється, що учасники схеми підшуковували військовозобов’язаних чоловіків, які хотіли незаконно перетнути кордон і пропонували переправити їх за 6 тис. доларів поза межами пункту пропуску.

Після отримання грошових коштів ухилянтів направляли до міста Кам’янець-Подільський Хмельницької області для подальшого переміщення через державний кордон до Молдови пішки або човнами.

Підозрювана зустрічала їх на автовокзалі у Кам’янці-Подільському, проводила з ними інструктаж і перевозила на автомобілі BMW X6 в напрямку села Стара Ушиця.

Правоохоронці затримали трьох чоловіків під час переправлення через кордон.

Повідомляється, що за подібною схемою підозрювана раніше переправила ще одного чоловіка, під час допиту він повністю описав схему, за якою вона його переправляла.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.