Новини

Крала в магазинах продукти, косметику та одяг: на Буковині судитимуть 22-річну порушницю

За вчинення низки майнових злочинів перед судом постане буковинка. Слідчі поліції завершили досудове розслідування

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські зібрали беззаперечну кількість доказів протиправної діяльності 22-річної жительки Чернівців, яка таємно викрадала товари із місцевих магазинів. Обвинувальний акт відносно порушниці слідчі поліції скерували до суду для подальшого розгляду.

У липні цього року до поліції звернулися четверо заявників із повідомленнями про крадіжки товарів із крамниць у Чернівцях.

Під час проведення досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що до скоєння кримінальних правопорушень причетна раніше судима жителька обласного центру. Буковинка таємно викрадала із полиць супермаркетів продукти харчування, косметичні засоби і засоби гігієни та одяг. Після вчинення крадіжок жінка втікала з місць подій, а майном розпоряджалася на власний розсуд.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду. Порушниці інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Правоохоронці нагадують: санкції низки статей кримінального кодексу України доповнено кваліфікуючою ознакою – вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану та прирівнюються до тяжких, незалежно від вартості викраденого.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.