Новини

Триваліші відключення світла? У “Чернівціобленерго” розповіли, чи будуть зміни в нових графіках

У “Чернівціобленерго” розповіли, чи будуть зміни в графіках відключень цьогоріч та чи будуть вимкнення електрики тривалішими.

Про це йдеться в публікації ” “.

“Ми переглянули групи споживачів у графіках погодинних відключень, оскільки змінилася кількість об’єктів життєзабезпечення, які увійшли в графіки на відключення. Тому, коли нові графіки будуть активовані, кожен мешканець зможе ще раз переглянути групи й перевірити, чи не змінилася саме його група. Зверніть увагу! Поки графіки не запровадили, станом на зараз на сайті у рубриці “Інформація про відключення” ще немає оновлених даних.

Щодо можливої тривалості відключень. Це залежатиме від обмежень, які будуть доведені Чернівецькій області у разі обстрілів об’єктів енергетики та можливого дефіциту в системі. Прогнозуємо, якщо надані обмеження не перевищуватимуть 20% від потреби, то зможемо дотримуватися графіку відключень 4х4. Тобто чотири години – гарантоване заживлення мешканців краю, дві години – відсутнє електропостачання і дві години – можливе заживлення. Якщо обмеження буде більшим, ніж 20%, то гарантувати графік 4х4 не зможе жодне обленерго”, – каже директор з розвитку електричних мереж “Чернівціобленерго” Павло Світайло.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.