Новини

На Буковині поліцейські викрили 27-річного чоловіка, який зберігав наркотики

На Буковині поліцейські викрили 27-річного чернівчанина, який мав при собі наркотичні речовини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

“У березні цього року, патрулюючи територію обслуговування у період дії комендантської години, працівники поліції зупинили для перевірки документів 27-річного чернівчанина. Під час проведення огляду в встановленому законом порядку поліцейські виявили та вилучили у чоловіка паперовий згорток із речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичну та пристрій для викурювання наркотиків. Зі слів підозрюваного, наркотичні засоби він зберігав для власного вживання”, – йдеться в повідомленні.

На експертизі засвідчили, що вилучена правоохоронцями речовина містить у своєму складі особливо небезпечну наркотичну речовину канабіс, обіг якої в Україні заборонено.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру фігуранту у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.