Новини

Коли вже немає сил: 3 поради для тих, хто втомився

Дієтолог Кейт Кук розповіла, як подолати постійну втому. Коли у вас вже немає сил і бажання щось робити, просто потрібно знайти джерело бадьорості та енергії.

Експертка дала 3 прості поради, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Daily Express.

Забудьте про каву. Дієтолог радить не вірити у “магічну” силу кофеїну, особливо якщо ви вже втомлені. Напій не зможе дати вам енергію, це буде лише хитрим обманом, який триватиме недовго. А після цього вам стане ще гірше.

“Усе, що насправді робить кава, це надмірно стимулює потужні гормони стресу, змушуючи ваше серце битися швидше, а також підіймає рівень цукру в крові”, – пояснила експерт.

Почніть рухатися. Якщо ви розумієте, що постійно втомлені, вирушайте на прогулянку. Достатньо 30 хвилин на свіжому повітрі, аби вам стало краще. Якщо ви будете робити це кожного дня, то втоми точно не буде.

“Якщо прогулянки не для вас, спробуйте йогу або пілатес для енергійних дихальних технік”, – додала дієтолог.

Подбайте про свій організм. Ця порада вимагатиме трохи більше зусиль, але вона також є дієвою. Зверніть увагу на свій стан та подумайте, можливо вам слід почати вживати вітаміни. Експерт радить пропити магній, але які саме дієтичні добавки обирати – краще знає ваш лікар. Просто проконсультуйтеся з фахівцем, він точно порадить те, що не принесе вам шкоди.

Лише лікар може визначати, які вітаміни вам необхідні. Вживати дієтичні добавки та різні препарати без профільної консультації є небезпечним. А тому не займайтеся самолікуванням та дослухайтеся порад спеціалістів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.