Новини

Хіт «Кацапи» і все найкраще за 18 років: гурт «ТІК» у середу у Чернівцях з великим концертом

Легендарний гурт “ТІК” у середу виступить у Чернівцях у межах великого туру Україною на підтримку ЗСУ, аби запалити шаленим драйвом, неймовірними новими і улюбленими хітами всіх і кожного. Концерт у Чернівцях пройде 25 жовтня о 19.00 у філармонії.

“Кацапи, а чому ми вас маємо питати, як жити на власній землі?!” — вогняний суперхіт цього літа гучно заспіваємо разом всією залою. І, звісно, щодуху запалимо під безсмертні бестселери гурту: “Олені”, “Вчителька”, “Сірожине пірожине”, “Апрєль”, “Не цілуй”, “Свєта”, “Алкоголізм”, “Альо-на”, “Біла хмара, чорна хмара”,”Люби ти Україну” та інші хіти.

Там, де “ТІК” — завжди незабутньо! Мільйони глядачів люблять “ТІК” за особливий драйв на кожному концерті, шанують за щирість у кожній пісні та обожнюють за безмежну харизму, патріотизм, почуття гумору й круту українську музику, під яку важко всидіти на місці.

У червні гурт “ТІК” відсвяткував 18-річчя на сцені і, презентувавши новий розривний альбом, розпочав нову сторінку своєї творчості. Зараз Віктор Бронюк і “ТІК” вирушили у великий тур Україною, аби потішити глядачів довгоочікуваними зустрічами і яскравими емоціями.

“Ми шалено скучили за концертами і кожним містом! Приготували чимало музичних сюрпризів для всіх шанувальників, які протягом 18 років були із нами, слухали і співали, танцювали і запалювали, раділи і сумували, не стримуючи щирих емоцій під наші пісні. Писали і пишемо їх з
любов’ю до України і кожного, — відзначає фронтмен “ТІК” Віктор Бронюк. — До зустрічі, рідні! Затанцюємо, поспіваємо й дамо драйву разом щосили! Чекаємо всіх на концерті “ТІК”!”.

Маючи незмінну патріотичну позицію, Віктор Бронюк і гурт “ТІК” із 2014 року займаються волонтерством і постійно виступають з концертами для воїнів на передовій. Всі концерти нового туру “ТІК” також проходять на підтримку ЗСУ. Гурт планує зібрати потужну суму і придбати автівки для захисників, які зараз незламно боронять Україну і кожного з нас.

Не пропустіть у середу, 25 жовтня, о 19.00 у філармонії концерт гурту “ТІК” у Чернівцях. Найяскравіші емоції переповнюватимуть всіх!

Квитки на концерт (від 230 грн) купуйте за цим посиланням

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.