Новини

Співачка з Чернівців під час зйомок кліпу втратила свідомість і травмувалася – фото

Співачка з Чернівців Navka (Марина Тимофійчук), яка наразі мешкає в Києві, травмувалася під час зйомок мюзиклу – волонтерського проєкту “Меч єдиності”.

Про це виконавиця розповіла на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

Марина втратила свідомість після зйомок і впала зубами на камінь. У результаті – у неї пірвана губа і вибиті три передніх зуби.

“Через годину ридань, повних долонь крові, і повного рота зубів, які плавали серед крові, – ніхто так і не виконав мого прохання і не розбудив мене, а я ж так сподівалась, що це лише сон. Але цей жах виявився реальністю…” – поділилася співачка.

Але й це ще не все. У Одеській обласній лікарні артистці наспіх зашили губу, “забувши” там кілька осколків зуба.

“Забути в губі два осколки зуба і зашити губу, як фаршировану качку. Так зробили лікарі Одеської лікарні N11, куди мене привезла швидка. Пластичний хірург, який мені це перешивав, коли побачив, що наробили лікарі 11-ї лікарні, просто не міг повірити в те, що бачив: він кликав усіх, щоб ті подивились на товстелезну нитку, на кривизну зшиття, на зеленку, якою мені покрили то все (мабуть, щоб тяжко було зрозуміти, що там нашито), ну і, звісно, на осколки зубів, які витягував з рани”, – розповіла Марина Тимофійчук.

Вона опублікувала фото вже після перешивання губи.

Попри всі труднощі, кліп таки зняли.

“Я знала, що це буде дуже важко! Але боротьбі на культурно-інформаційному фронті ми повинні віддаватись так само, як і наші воїни на реальному фронті. І я віддаюсь. Тим паче стільки людей підтримало мою ідею, стільки воїнів!! Я готова була працювати на адреналіні, на повну, нон стоп… Робити це за власним фінансовим ресурсом, (обмеженим ресурсом), без підтримки всіляких фондів… Але з шаленими амбіціями зробити все мега круто!” – поділилася Марина.

Сюжетна лінія “Меча єдиності” – це багатовікова боротьба нашого народу за волю від давніх часів до сучасної війни за незалежність України. Проєкт волонтерський.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.