Новини

Ірина Білик розповіла про рідного брата з психічними розладами

Українська співачка Ірина Білик зробила несподіване зізнання. В програмі Маші Єфросиніної знаменитість заявила, що у неї є рідний брат з психічними розладами. За словами Ірини, вона раніше ніколи не говорила про ситуацію в сім’ї і вважає за краще ховати хворого брата від сторонніх очей.

Тепер 51-річна артистка зробила сенсаційне зізнання і стверджує, що вона особисто утримує брата Сергія.

“У мене є рідний брат Сергій. Йому 40 років. Він має психічні розлади. Ні дня він не працював. П’ять років він не виходив на вулицю взагалі”, – заявила знаменитість.

За її словами, вся сім’я зберігає цей секрет, і ніхто з родичів не хоче говорити про хворого чоловіка, але прийшов час віддати ситуацію розголосу.

Білик нагадала, що рік тому померла її мама, і Сергій тепер залишився один. В даний час за ним доглядає ще один брат Юрій.

“Зараз я намагаюся пояснити йому, що треба якось жити таким життям, яким живуть люди. Я хотіла поліпшити його життя, але поки не можу цього зробити”, – нарікає співачка.

Вона зізналася, що любить брата і вірить, що коли-небудь йому стане краще. Зараз вона повністю утримує його, часто надсилає продукти і вірить в те, що він зможе подорослішати.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.