Новини

На Буковині запрацював новий підрозділ пожежної охорони: що про це відомо

На Буковині заступив на бойове чергування новий підрозділ добровільної пожежної охорони. Відкриття даного підрозділу реалізовано на території Чернівецької області вперше, та особливе ще й тому, що до лав добровольців залучені працівники професійних пожежно-рятувальних підрозділів, які мають великий досвід в справі порятунку.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Чернівецькій області.

Станом на сьогодні на території Чернівецької області створено та успішно функціонують 85 підрозділів місцевої пожежної охорони. З початку року дані підрозділи було залучено на 328 виїздів, де 49 пожеж було ліквідовано ними до прибуття професійних пожежно-рятувальних підрозділів.

В час, коли в країні йде війна, створення даного підрозділу, дасть змогу зміцнити систему цивільного захисту Буковинського краю та дозволить оперативніше реагувати на пожежі, запобігати пошкодженню майна та зберігати життя мешканців громади.

Начальник Головного управління побажав добровольцям новоствореного підрозділу мирного неба, та сухих рукавів. А також висловити свою вдячність керівництву громади за реалізацію даного проєкту та пріоритетність завданням для підвищення рівня захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.