Новини

У кінологічному центрі на Буковині з’явилися нові собаки – відео

У кінологічному центрі поліції Буковини стало більше на три службових собаки.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Дві німецьких вівчарки та “малінуа” (бельгійська вівчарка), бокси і причеп для транспортування тварин, а також спеціальне приладдя для їх тренування кінологи Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області отримали за сприяння “Фонду Говарда Баффета” та Консультативної місії Європейського Союзу.

Наразі Фокс, Бодо та Графо проходять етап адаптації: звикають до своїх нових наставників – співробітників кінологічного центру поліції Буковини, які будуть їх щоденно виховувати, доглядати та тренувати.

“Собаки, які ми отримали за ініціативи “Фонду Говарда Баффета” – це дві німецьких вівчарки та бельгійська вівчарка породи “малінуа”. Вони спеціалізуватимуться на пошуку зброї, вибухівки та наркотичних речовин. Кінологи поліції Буковини докладуть максимум зусиль аби їх вихованці демонстрували максимальний рівень за напрямками своєї роботи”, – зазначив начальник кінологічного центру ГУНП в Чернівецькій області підполковник поліції Василь Кречуняк.

У подальшому чотирилапі пройдуть спеціальне навчання у Житомирській академії, після чого допомагатимуть розкривати та попереджували вчинення будь-яких кримінальних правопорушень на території Буковини, а також виконувати службові завдання на деокупованих територіях України.

Крім цього, від “Фонду Говарда Баффета” працівники кінологічного центру поліції Буковини отримали бокси для транспортування тварин, приладдя, які імітують зброю, вибухівку, наркотичні речовини, а також корм. Консультативна місія Європейського Союзу придбала для буковинських кінологів спеціальний причеп для перевезення собак.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.