Новини

На війні загинув активіст “Європейської солідарності” Сергій Іконніков

На Вугледарському напрямку загинув командир підрозділу 72 О р “Чорні Запорожці”, активіст “Європейської солідарності” Сергій Іконніков, повідомляє пресслужба політсили.

“На Вугледарському напрямку під час ворожого штурму загинув наймолодший командир підрозділу 72 О р “Чорні Запорожці”, активіст “Європейської Солідарності”, помічник депутата Київради Сергій Іконніков. Він поліг у бою в день свого 25-річчя.”, – йдеться в повідомленні “Євросолідарності” на офіційному сайті в суботу.

“Як боляче… несправедливо, коли йдуть зовсім юні хлопці. Ще вчора ми привітали Сергія Іконнікова з його 25-річчям у месенджері. Повідомлення залишилися непрочитаними… У той день він лише встиг написати у фейсбуці, що бої запеклі, а ворог лізе і лізе. Ніколи святкувати… У свій день народження Сергій пішов на щиті. Досі не можу в це повірити… Слава Герою”, – написав голова “Європейської солідарності” Петро Порошенко у фейсбуці.

Як зазначається в повідомленні політсили, Іконніков “був справжнім патріотом. До повномасштабного вторгнення Іконніков жив заради України. Активіст “Солідарної Молоді”, партієць “ЄС”, магістр права, відстоював країну на вулицях, а після 2020 захищав її і в урядових стінах. Вже 24 лютого 2022 все змінилося — взяв до рук зброю. Спершу — 206 батальйон, Київщина. Пізніше — навчання. Далі Схід”, – пишуть друзі Сергія на сторінці “Солідарної Молоді”.

Також свої співчуття висловила депутатська фракція та осердок партії Європейська Солідарність у Мамаївській територіальній громаді: “Щирі співчуття рідним, близьким, побратимам, всі хто знав та любив нашого Героя Сергія!”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.