Новини

Олександр Усик стане батьком вчетверте. Зупинятися на цьому боксер не збирається

Олександр Усик знову стане батьком – у боксера і його дружини Катерини народиться четверта дитина.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв’ю голови компанії K2 Promotions, промоутера чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Красюка американському Pro Box TV.

“В Усика все гаразд. Його дружина вагітна. Вони чекають на четверту дитину”, – сказав промоутер.

Красюк також додав, що Олександр вже розпочав тренування та підготовку до майбутнього бою з британцем Тайсоном Фʼюрі.

“Це найбільший двобій у його кар’єрі, у його житті”, – сказав функціонер.

Зауважимо, що беззаперечний бій за чемпіонський титул у суперважкій вазі між Ф’юрі та Усиком має відбутися в Ер-Ріяді, що в Саудівській Аравії, вже 23 грудня. Тому на цей бій українець вийде ще не в статусі батька чотирьох дітей.

Нагадаємо, що Олександр і Катерина виховують сьогодні трьох дітей – доньку Єлизавету, а також двох синів – Кирила та Михайла.

До слова, четверо дітей – це не мрія Усика. Адже він хоче п’ятьох!

“Хотілося б п’ять. Велика родина для того, щоб підвищувалося зростання українців та україночок, треба щонайменше у сім’ї четверо дітей”, – казав боксер у вересні 2022-го в інтерв’ю Дмитру Гордону.

“Діти готові: їм потрібна і сестра, і брат. Я також готовий. Я працюю в цьому напрямку. Я знаю, що жодних перешкод: знаєте, типу “я зароблю і народжу”… Усе х*рня. Можна працювати і заробляти, і народжувати, і ростити. Бог дає дитину – дає і на дитину”, – додав тоді чемпіон.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.