Новини

Йому назавжди 22… Що відомо про загиблого воїна з Буковини Богдана Пульберга

Солдат Богдан Пульберг загинув 22 березня 2023 року в бою з окупантами біля села Білогорівка на Донеччині. Йому назавжди 22 роки.

Про це повідомляє Чернівецька ОВА.

Богдан народився і жив у місті Новоселиця Чернівецької області. Закінчив ліцей №1. Потім здобув фах фельдшера у Новоселицькому медичному фаховому коледжі. Мав багато планів і мрій.

Під час повномасштабного російського вторгнення у квітні 2022 року Богдан приєднався до лав Збройних Сил України. Служив у 8-му окремому гірсько-штурмовому батальйоні 10-ї ОГШБр “Едельвейс”. Був гранатометником.

“Ця людина була найкращим другом мого загиблого чоловіка. Він ніс його на плечах. Вони разом в бліндажах нам із донечкою телефонували і піднімали настрій всім. Його тато дуже чекав на нього. Він самотужки виростив справжнього Героя. Але ми не думали так зустріти нашого хлопчика… Він був дуже хорошою людиною, другом, сином, побратимом, хрещеним батьком. І він завжди буде у наших серцях”, – розповіла кума загиблого Анастасія Нука.

“Пульберг Богдан Олександрович закінчив наш навчальний заклад у 2019 році. Викладачі пам’ятають його вихованим, відповідальним та завжди доброзичливим, із світлою усмішкою на обличчі. В час, коли країна потребувала захисту, він, не шкодуючи себе, добровільно пішов на фронт. Слава Герою та низький уклін його батькові Олександру Миколайовичу за виховання справжнього чоловіка та Патріота України!” – зазначили на сторінці Новоселицького коледжу.

Поховали молодого воїна у рідному місті.

У Богдана залишилися батько, похресниця, друзі та близькі.

Вічна слава Герою!

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.