Новини

Захисники відвідали школярку з Чернівців, яка всі гроші за свої малюнки віддала на ЗСУ

Військовослужбовці 107 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, перебуваючи у відпустці, відвідали юну благодійницю, аби подякувати за допомогу.

Про це повідомляє пресслужба регіонального управління Сил територіальної оборони “Захід”, пише molbuk.ua

Катерина Ткачук – чернівчанка, яка нещодавно зробила найбільший донат у зборі на тепловізор для буковинських захисників – 25 тисяч гривень. Ці гроші школярка заробила, продаючи свої малюнки.

Здебільшого Катерина малює квіти.

Її творіння купували не лише в Україні, а й в США, Італії та Франції.

Малювати їй допомагає вчителька та мама, бо у дівчинки складний діагноз – нижній в’ялий парапарез, який обмежує її у русі. Незважаючи на це, Катерина прагне допомогти військовим, що зараз на фронті.

Нещодавно дівчинка попросила відрізати свою косу, а отримані кошти за неї передати армії. За волосся виручили 6 тисяч гривень.

Катерина Ткачук – двоюрідна сестричка відомого буковинського режисера, сценариста та фотографа, а нині воїна-захисника Олександра Ткачука, який нещодавно удостоївся високої нагороди. Так він зняв фільм про буковинську тероборону.

“Дякую хлопцям, що знайшли час, відвідали і надихнули Катюшу на подальшу творчість. Ви теж можете долучитись – і придбати картину і допомогти ЗСУ”, – закликав “Мамай” (такий позивний Сашка на війні).

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.