Новини

На Буковині триває набір до штурмової бригади «Лють»: як долучитися

На Буковині триває набір до штурмової бригади “Лють”. “Лють” – це штурмова бригада, створена Нацполіцією у системі МВС “Гвардія наступу”. Продовжується рекрутингова кампанія щодо формування та залучення поліцейських і добровольців до штурмової бригади “Лють”, які братимуть участь у підсиленні стабілізаційних заходів і стриманні агресії Росії проти України.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Представник штурмової бригади “Лють” підполковник поліції Володимир Федько зустрівся із особовим складом буковинської поліції. Під час зустрічі із співробітниками структурних і територіальних підрозділів ГУНП в Чернівецькій області правоохоронець розповів про умови набору та переваги служби у штурмовій бригаді “Лють”.

Завданнями цього підрозділу поліції є відсіч та стримування збройної агресії рф проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

– Продовжується набір до штурмової бригади “Лють” для посилення і підкріплення Сил оборони, щоб звільнити окуповані території України. Залучаємо працівників поліції, які готові зі зброєю в руках захищати територію України і бути фізично підготовленими. Після вступу протягом 2-3 місяців кандидати проходять навчання, бойове злагодження, а потім хлопці вливаються у лави бригади “Лють” для захисту нашої країни. За період існування цей підрозділ показав свої сильні сторони. Зокрема, спільно з іншими підрозділами Сил оборони на Бахмутському напрямку, всі завдання виконали, звільняючи населені пункти. Долучайтесь до лав бригади “Лють”! Перемога буде за нами. Слава Україні! – сказав підполковник поліції Володимир Федько.

Потенційні кандидати, серед яких і цивільні особи, також можуть зареєструватися онлайн або в Управлінні кадрового забезпечення ГУНП в Чернівецькій області. Після цього необхідно пройти відповідні етапи відбору.

Про умови набору можна отримати інформацію у працівників сектору організації відбору УКЗ ГУНП в Чернівецькій області за номерами телефонів: (066)183-33-17, (0372) 59-14-32.

Заявки кандидати можуть подати онлайн на https://nabir.np.gov.ua/.

Усі новини з формування “Гвардії наступу” та штурмової бригади “Лють” можна читати на офіційному телеграм-каналі https://t.me/gvardiyanastup.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.