Новини

Кеннеді-молодший буде балотуватися в президенти США

Роберт Ф. Кеннеді-молодший у понеділок, 9 жовтня, оголосив, що буде балотуватися на пост президента США у 2024 році як незалежний кандидат. Він офіційно відмовився від участі в праймеріз демократів.

Видання Axios пише, що Кеннеді може стати несподіваним суперником у напруженій боротьбі між президентом Джо Байденом та його суперником Дональдом Трампом, який є лідером праймеріз GOP.

Опитування Ipsos/Reuters в цьому місяці показало, що в тристоронньому поєдинку 2024 року 33% респондентів підтримують Трампа, 31% – Байдена та 14% підтримують Кеннеді.

За словами кандидата в президента США, він вирішив брати участь у президентських перегонах через “тиранію корупції, яка позбавляє нас доступного життя, віри в майбутнє і поваги один до одного”.

“Люди підозрюють, що розкол в суспільстві навмисно зрежисований”, – заявив Кеннеді. “Їм набридло бути обдуреними, і вони готові повернути свою владу”.

При цьому його сестра Керрі Кеннеді заявила, що сім’я засуджує таке рішення брата і вважає його небезпечним для США.

“Боббі може носити те ж ім’я, що і наш батько, але він не поділяє тих же цінностей, поглядів і суджень”, – йдеться в заяві.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.