Новини

Пропонували онлайн-заробіток: на Буковині шахраї ошукали жінку на 26 тисяч гривень

Шахраї ошукали буковинку під час працевлаштування-онлайн: поліцейські розпочали кримінальне провадження за вказаним фактом

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники поліції застерігають від ще однієї схеми шахрайства – “віддалена робота”. Саме за такою схемою невідомі особи заволоділи 26 тисячами гривень 40-річної жительки селища Кельменці.

До Дністровського районного відділу поліції звернулася 40-річна місцева жителька, яка стала жертвою шахрайства. Жінка в одній соціальні мережі побачила оголошення про можливість онлайн-заробітку. Буковинка перейшла за посиланням, виконала всі вказівки та власноруч перерахувала зі своєї банківської картки 26 тисяч гривень на невідомий рахунок.

За цим фактом незаконного заволодіння коштами громадян шахрайським шляхом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці рекомендують не спокушатися на вигідні умови так званих онлайн-заробітків. Не довіряйте обіцянкам захмарних прибутків. Перевірте так званих “роботодавців” через пошукові запити в Інтернеті. Та в жодному випадку не перераховуйте гроші на невідомі рахунки.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.