Новини

Аварійний будинок у центрі Чернівців уже розібрали: залишився ще підвал

Комунальники уже повністю розібрали аварійний будинок на вулиці Руській, 6. Проте ще залишився підвал, який, як з’ясувалося, прокладений під дорогою.

Про це на пресконференції розповів міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua

Усі роботи сподіваються завершити до наступної середи або четверга, 11-12 жовтня, повідомив мер.

Тим часом стан сусіднього будинку №8 після огляду експертів визнали задовільним. Тож мешканці цього будинку, які тимчасово переїхали в готель, можуть повернутися до своїх квартир. А жителі будинку №6 наразі переселені до помешкань маневрового фонду міста.

Що буде на місці знесеного будинку – ще вирішують.

Раніше Роман Клічук розповів, коли відновлять рух тролейбусів поблизу аварійного будинку у центрі Чернівців.

Нагадаємо, 20 вересня в аварійному будинку на вулиці Руській обвалилася значна частина стіни.

22 вересня виконком міської ради на позачерговому засіданні виділив на розбирання аварійного будинку на вулиці Руській сім мільйонів гривень. Гроші перерозподілили з благоустрою на експлуатацію об’єктів житлово-комунального господарства.

Наразі невідомо, коли роботи з розбирання будинку буде завершена. Роботи здійснює ТзОВ “Будівельна фірма Чернівціжитлобуд”.

“Терміни закінчення будуть відомі пізніше, тому ще це аварійна ситуація, а не планова. Роботи орієнтовно триватимуть 10 днів”, – зазначив начальник департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради Ігор Ніколенко.

Як відомо, аварійний будинок на вулиці Руській, 6, вирішили повністю розбирати. Він ремонту не підлягає.

Поки що у мерії не визначилися з тим, що буде замість будинку на вулиці Руській, 6, який обвалився і залишки якого невдовзі будуть повністю демонтовані.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.