Новини

Клічук розповів, коли відновлять рух тролейбусів поблизу аварійного будинку у центрі Чернівців

У Чернівцях з понеділка 9 жовтня планують розпочати облаштовувати опору та контактну мережу поблизу розібраного будинку на Руській, 6. Після цього зможуть відновити рух тролейбусів №2 та №4.

Про це повідомив міський голова Роман Клічук на прес-конференції.

За словами Клічука, ремонтні роботи можуть тривати орієнтовно тиждень.

“Електролінії були приєднані до фасаду будинку, тому для відновлення руху необхідно облаштовувати опору та контактну мережу. Я думаю, щоб відновити рух громадського транспорту потрібно орієнтовно тиждень. Це залежить від різних факторів, але у планах тиждень”, — каже Клічук.

Нагадаємо, вчора, 20 вересня, в аварійному будинку на вулиці Руській, обвалилася значна частина стіни.

22 вересня виконком міської ради на позачерговому засіданні виділив на розбирання аварійного будинку на вулиці Руській сім мільйонів гривень. Гроші перерозподілили з благоустрою на експлуатацію об’єктів житлово-комунального господарства.

Наразі невідомо, коли роботи з розбирання будинку буде завершена. Роботи здійснює ТзОВ “Будівельна фірма Чернівціжитлобуд”.

“Терміни закінчення будуть відомі пізніше, тому ще це аварійна ситуація, а не планова. Роботи орієнтовно триватимуть 10 днів”, – зазначив начальник департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради Ігор Ніколенко.

Як відомо, аварійний будинок на вулиці Руській, 6, вирішили повністю розбирати. Він ремонту не підлягає.

Поки що у мерії не визначилися з тим, що буде замість будинку на вулиці Руській, 6, який обвалився і залишки якого невдовзі будуть повністю демонтовані.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.