Новини громади

20-річному жителю селища Глибока оголосили підозру, який разом зі своїм спільником за 6600 доларів допомагали “ухилянтам”

Слідчі поліції повідомили про підозру двом буковинцям за незаконний трансфер військовозобов’язаних через державний кордон.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

У Чернівецькому районі правоохоронці задокументували протиправні дії осіб, які поза пунктом пропуску сприяли виїзду до Республіки Румунія двох чоловіків призовного віку за грошову винагороду. За такі дії зловмисникам загрожує до дев’яти років ув’язнення та конфіскація майна.

Поліцейські спільно з прикордонниками викрили 20-річного жителя селища Глибока та 26-річного жителя села Опришени, які за 6600 доларів США пообіцяли допомогти перетнути державний кордон військовозобов’язаним громадянам України.

Так, у селі Тереблече прикордонний наряд затримав двох чоловіків призовного віку та організаторів нелегального бізнесу.Під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області повідомили організаторам нелегального перетину кордону про підозру.

Їм інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо: згідно із постановою Кабінету Міністрів України “Про Правила перетинання державного кордону громадянами України”, на період дії воєнного стану обмежується виїзд за межі країни чоловікам від 18 до 60 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.