Новини

Вкрав гроші з незачиненого автомобіля: на Буковині судитимуть крадія

У Чернівецькому районі слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно крадія.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

39-річний житель Ванчиковецької громади, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, таємно викрав з автомобіля буковинки кошти. Правоохоронці зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності чоловіка та завершили досудове розслідування.

Повідомлення про крадіжку надійшло до поліції вкінці липня цього року. 38-річна жителька села Костичани розповіла поліцейським, що невідома особа із незачиненого автомобіля вкрала гроші в іноземній та національній валюті. Загальна сума збитків завдана заявниці становить понад 6000 гривень.

Під час оперативно-розшукових заходів співробітники відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції встановили особу зловмисника. Правоохоронці з’ясували, що грошима буковинки заволодів 39-річний житель Ванчиковецької громади.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка. Порушнику інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Поліцейські Буковини нагадують: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.