Новини

ЗСУ “задвухсотили” майже триста окупантів лиш на одному напрямку

Українські воїни на Таврійському напрямку за минулу добу ліквідували 261 російського окупанта та 20 одиниць військової техніки противника.

Як повідомив Об’єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку, в зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському напрямку відзначається збільшення інтенсивності штурмових дій противника. Так, він марно намагався відновити втрачене положення в районі Авдіївки. Крім того, наші захисники успішно відбили штурмові дії ворога в районі східніше Степового на Донеччині. 10 невдалих атак окупанти провели в районах Мар’їнки та Новомихайлівки.

Також зазначається, що на Шахтарському напрямку українські воїни завдали втрат та успішно відбили атаки противника поблизу Старомайорського і Рівнополя.

Крім того, як поінформували в пресцентр, на Запорізькому напрямку противник марно намагався відновити втрачене положення західніше Вербового та південно-східніше Малої Токмачки Запорізької області.

“Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1 тис. 198 вогневих завдань. Загальні втрати ворога склали 261 особу. 10 російських окупантів здалися в полон. Знищено 20 одиниць військової техніки противника. Зокрема, один танк, дві ББМ, сім артилерійських систем, п’ять одиниць автомобільної та п’ять – спеціальної техніки окупантів. Також знищено 8 складів боєприпасів ворога”, – йдеться у повідомленні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.